Femme logo

FEMME tip | De pop-up tent voor deze zomer op je festival of camping

De redactie van FEMME heeft deze week een leuke tip voor je, ga je deze zomer naar een festival van een paar dagen of lekker kamperen met vriendin? Dan is deze unieke pop up tent echt wat voor jou, zo klaar en voor een prikkie online te bestellen. Wil je meer weten en waar je deze tent kan kopen? Je leest het hier bij FEMME!

 

Fresh & Black tent

Sportwinkel Decathlon heeft een eigen merk genaamd Quechua waarmee ze super pop-up tenten mee aanbieden. Al jaren hoogwaardige tenten die door experts ontworpen worden en zelfs getest in de Alpen, dus dan weet je wel dat het goed zit. Nu hebben ze dus een tent deze zomer genaamd de ‘2 Seconds 3 Fresh and Black‘ tent bij Decathlon, dit bekent dat de tent in 2 seconden opgezet is en dus sneller is dan jij je biertje kan drinken. Super! Want het opzetten van een tent kan veel gedoe zijn en hij is ook weer zo opgevouwen. Ideaal dus als je plannen hebt om te kamperen deze zomer of al een paar festivals in je agenda hebt staan met vriendinnen.

Altijd lekker koel

Zoals je misschien wel weet kan het in de zomer best warm worden in een tent, helemaal niet chill dus als je knetter brak bent. Maar deze tent heeft een speciale laag aan de buitenkant die isoleert waardoor de binnenkant lekker koel blijft en de temperatuur tot 17 graden koeler kan zijn. Verder donker van de binnenkant zodat je naast de warmte ook niet door licht wakker wordt gemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif