Femme logo

Gaat je bestie Azië ontdekken? Geef dit als cadeau!

De kans is groot dat een familie lid, een vriend, of misschien wel een college een wereldreis gaat maken en hierbij gaat backpacken. Zo’n iemand wil je dan ook een origineel cadeau geven dat goed te gebruiken is tijdens de reis. Het heeft immers geen zin om een cadeau te geven dat weinig tot niet gebruikt zal worden. Wij hebben dan ook een mooi overzicht samengesteld voor cadeaus die jij als vrouw zijnde kunt geven aan bijvoorbeeld een vriend, familie lid of een ander die voor een tijdje gaat backpacken.

De beste cadeau’s

Ten eerste kunnen we de set xs hamamdoeken aanraden. Deze set van mini hamamdoeken is dan ook zeer goed geschikt voor diegenen of diegene die op reis gaat. doordat deze hamamdoek ontzettend licht is kun je hem makkelijk meenemen. Daarnaast neemt hij ook erg weinig ruimte in beslag doordat je hem makkelijk kunt opvouwen. Wanneer je hem goed opvouwt neemt zo’n doek namelijk evenveel ruimte in beslag als jouw onderbroeken of sokken. Deze hamamdoek kun je natuurlijk geven als 1 doek, maar ook is er de mogelijkheid om er meerdere te geven zodat je de reiziger als het ware een hele set mee geeft.

Een ander leuk cadeau voor een backpacker is natuurlijk een spelletje. Op het moment dat de backpacker en/of zijn partner zich aan het vervelen zijn is het een leuk idee om een spelletje te spelen. Grote spellen zoals Risk en Monopoly nemen erg veel ruimte in beslag en zijn dan ook bijna onmogelijk om mee te nemen. Tiny Tins van 999 games is een echte aanrader om mee te nemen op reis. Dit spel neemt dan ook echt amper ruimte in en ook zijn er verschillende varianten van dit set. Jij kunt dan ook dit spel zo vaak spelen als je wilt, en je zult er ongetwijfeld elke keer wel plezier in beleven.

Andere goede cadeau’s voor een echte backpacker

Een andere goede aanrader is om de backpacker een boek te geven. Zo is er het boek The best thing in life are free, en the loneley plant the world. Uiteraard kun je ook voor een andere boek kiezen waarvan jij zeker weet dat de backpacker dit leuk gaat vinden. Omdat backpacken soms best saai kan zijn is het een leuk idee om een boek te geven zodat je even lekker wat afleiding hebt. Probeer wel een boek uit te zoeken wat niet al te groot en dik is, aangezien dit waarschijnlijk lastig is om mee te nemen. Wij kunnen je dan ook aanraden om bijvoorbeeld een pocket boek mee te geven. Zo’n boek is lekker klein en bied erg veel plezier voor onderweg. Er zijn ook boekjes met tips voor backpackers, en/of informatie over bijvoorbeeld de natuur en het land zelf. Wanneer jouw vriend/vriendin familie lid etc op reis gaat kun je een pocket boekje van dit land geven met informatie en een kaart. Zo weet diegene waar hij of zij naar toe moet gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif