Femme logo

Hier irriteren vrouwen zich aan op reis! Herkenbaar?

Als vrouw zijnde zijn er natuurlijk veel dingen waaraan je je kunt irriteren op vakantie. Door irritaties te voorkomen kun jij een leukere vakantie hebben en veel meer plezier hebben. Als vrouw zijnde mag je natuurlijk best af en toe even klagen op vakantie. Echter vinden veel mannen dit niet leuk. Als vrouw zijnde zeg je nou eenmaal wat sneller waar iets op staat en dit kan natuurlijk voor irritatie zorgen. Wij geven je een paar tips mee zodat je met een fijner gevoel, en met minder irritatie, op vakantie kunt gaan en dus echt van je vakantie kunt genieten.

Tips deel 1

Onze eerste tip gaat over de keuze van de kleding. Als man zijnde is het natuurlijk erg makkelijk om je kleding in te pakken, na wat shirts en broeken en truien ben je klaar. Vrouwen hebben veel meer variatie in hun kleding en moeten dan ook veel meer soorten kleding inpakken. Hemdjes zijn voor veel vrouwen belangrijk, korte broeken, maar ook jurkjes en rokjes worden natuurlijk veel gedragen. Kortom, vrouwen hebben veel meer keus. Dit geeft dan ook veel stress en is dan ook een irritatie voordat je op reis gaat. Door van te voren op te schrijven welke kleding stukken je mee wilt nemen zal dit veel stress en tijd besparen. Je kan dan meteen deze kleding stukken pakken en hoeft dan ook niet urenlang na te denken over welke soorten kleding je allemaal mee wilt nemen.

Ten tweede vinden veel vrouwen het een heel gedoe om de bh’s in te pakken. Zeker bij een wat grotere cupmaat kan het lastig zijn om bh’s goed mee te nemen, zonder dat deze beschadigd raken onderweg naar jouw vakantie bestemming. Door de bh’s op de juiste manier in te pakken kun je de irritaties en de stress die hierbij komt veel beter voorkomen. Vouw de bh’s dan ook op een goede manier op en doe er wat sokken in. Zo kun je meteen je sokken meenemen en zorgen deze ervoor dat je bh niet helemaal word geplet. Tot slot is het ook een goede oplossing om de bh’s te stoppen in een packing cube waardoor ze helemaal niet meer kunnen vervormen.

Tips deel 2

Een andere irritatie tijdens het reizen voor vrouwen is dat verschillende stoelen ervoor zorgen dat je een bepaald patroon kunt krijgen in bijvoorbeeld je benen. Dit ziet er natuurlijk niet mooi uit. Ook kan het zo zijn dat sommige stoelen een heel klein beetje kunnen afgeven, dit is iets wat je natuurlijk niet wilt. Door dan ook altijd een hamamdoek mee te nemen kun je veel stres en irritatie besparen. Op het moment dat je ergens gaat zitten op een stoel leg je simpelweg de hamamdoek neer. Deze doek zorgt er dan voor dat jij hier op kunt zitten en vervolgens heb je geen last meer van stoelen die afgeven en/of stoelen met gaatjes die een heel patroon achter laten op je lichaam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif