Femme logo

Vakantie vier je op de Nederlandse eilanden

De waddeneilanden van Nederland zijn prachtig. Misschien ben jij er al een keer geweest, en misschien ook niet. De waddeneilanden bezoeken is iets erg leuks om te doen. Zo kun je vanaf bijvoorbeeld Harlingen de boot pakken naar 1 van de waddeneilanden van jouw keus. En wanneer het zelfs helemaal eb is kun je soms gaan waddenlopen waarbij je van wadden eiland naar wadden eiland kunt lopen.

Doordat er veel boten gaan naar de waddeneilanden kun je lekker een weekje weg gaan, maar ook een weekend of een midweek weg gaan is natuurlijk goed mogelijk. Kies een waddeneiland van jouw keus en laat je inspireren door de mooiste kust die Nederland te bieden heeft.

Waddeneilanden informatie

Texel is het grootste waddeneiland van Nederland en hier is dan ook ontzettend veel te doen. Voor de echte dierenliefhebber is er een zeehondenopvang waar je de zeehonden van dichtbij kunt zien. Voor de wat meer sportievere mens is er ook meer dan genoeg te doen. Zo kun je springen uit een vliegtuig. Het parachute springen word door veel mensen als iets erg spannends ervaren. Gelukkig is er een breed team van ervaren medewerkers en kunnen wij het parachute springen op deze locatie zeker weten aanraden.

Verder kun je op de waddeneilanden veel activiteiten ondernemen zoals wandelen en mountainbiken. Op bijna elk waddeneiland is er dan ook wel een route uitgezet die je per mountainbike kunt uitvoeren. Wanneer je niet zo van het fietsen bent maakt dat niet uit. De waddeneilanden informatie is er natuurlijk ook. Het grootste dorp van Texel is de Koog. Wanneer je naar Texel gaat kunnen wij dit dorp aanraden. Hier kun je wat eten, drinken, en ook uitgaan.

Toerisme

De waddeneilanden toerisme zorgen ervoor dat de toeristen een leuke tijd beleven. Er is dan ook een goed toerisme beleid op de waddeneilanden. Ameland bijvoorbeeld bied ook veel verschillende mogelijkheden. Zo kiezen veel sportieve vakantiegangers ervoor om een potje te gaan paintballen. Voor vrouwen zijn er ook goede pakken aan, dus het paintballen zelf zal niet zo veel pijn doen. Ameland heeft dan ook het karakter en de uitstraling van een echte natuur vakantie plek. Wanneer jij op zoek bent naar een plek waar je tot rust kunt komen en van de natuur kunt genieten, dan is Ameland zeer geschikt. Het eiland bied verschillende soorten zwemparadijzen waardoor je het hele jaar door kunt zwemmen. In de zomer zijn er verschillende beach clubs waar je een drankje kunt doen en wat kunt eten. Na afloop kun je lekker de zee in gaan en genieten van het heerlijke water.

Als je goedkoop op vakantie naar de waddeneilanden wilt gaan kunnen wij je aanraden om eens goed de last minute aanbiedingen te bekijken. Door deze aanbiedingen kun je voor een goedkope prijs genieten van een top vakantie op een van de vele waddeneilanden. Ook bieden deze last minutes vaak een boot reis aan naar het waddeneiland naar jouw keuze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif