Femme logo

Varend de wereld over

Cruisen is misschien wel de meest ontspannen vakantie, die je je maar bedenken kan. Neem daar lekker veel luxe bij en je hebt een vakantie die je nog heel lang bij zal blijven. Het is dus niet vreemd dat cruisen steeds populairder wordt.

Vakantie boeken

Eenmaal besloten dat een cruise echt helemaal aan jou besteed is, dan kan de voorpret beginnen. Immers, een vakantie boeken kan op veel verschillende manieren en het is niet alleen leuk om te doen, maar ook nog leerzaam en interessant.

Er zijn namelijk veel manier waarop je het kunt doen. Kies je voor een reisbureau of boek je rechtstreeks bij bijvoorbeeld:

* Cruise Travel

* Costa Cruises

* MSC Cruises

Het reisbureau

Het lijkt een logische keuze. Zij hebben kennis en ervaring op het gebied van reizen. Aan de hand van jouw wensen en budget, leggen ze een aantal opties op tafel.

Een reisbureau is vaak wel wat duurder, omdat ze er als tussenpersoon tussen zitten. Voordeel is dan weer wel dat ze bij problemen aan je zijde zullen staan en je vooraf ook alle nuttige tips mee geven, die van belang zijn.

Cruise Travel

Cruise Travel is al dertig jaar bekent met het verzorgen van cruisen. Een reis naar Antarctica, Afrika, Canarische eilanden of Azië behoort tot de mogelijkheden. Een zeer ruim aanbod dus. Echter ook Europese reizen worden aangeboden.

Costa Cruises

Ook Costa Cruises biedt interessante en ontspannen cruisereizen aan. Beeld je eens in. Jij, met je vriend of beste vriendin op het dek van het cruiseschip langs de zuidkust, met in je hand die overheerlijke cocktail, terwijl er een gala-avond voor die avond, in de planning ligt.

In de meest culturele plaatsen wordt er aangemeerd en je hoeft er niets voor te doen. Enkel maar wachten tot het schip is aangemeerd.

MSC Cruises

Boeken bij MSC Cruises is heel eenvoudig. Net als bij zijn voorgangers stem je jouw reis af op wens, duur en budget. Laat je wel goed informeren over documenten, zoals paspoort en andere waardepapieren, want je wilt natuurlijk wel dat alles vlekkeloos verloopt tijdens je reis.

Een cruiseschip is als een stad

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar op een gemiddeld cruiseschip gebeurt veel en je mag het feitelijk als een stadje op het water zien. Elke denkbare faciliteit is er aan dek te vinden. Dus of je nu een week, tien dagen of voor een langere periode op reis bent. Vervelen doe je je nooit. Sterker nog, elke dag is een feestje, die afgewisseld wordt door de culturele uitjes in de steden waar aangemeerd wordt.

Dergelijke uitjes wordt verzorgd door een gids. Je bent niet verplicht om er aan deel te nemen. Verstandig is het om deze excursies goed te verdelen. Zo hou je het in evenwicht.

En het budget? Dit hangt natuurlijk van de bestemming en de duur van de reis af. Reken er wel op, dat er naast de cruise, ook fooien bijkomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif