Femme logo

Waarom jij met je vriendinnen naar Ibiza moet

Trommel die girl squad van je maar op! Ibiza wordt jullie volgende vakantiebestemming. In slechts een paar uur vliegen kom je al aan op dit Spaanse eiland en je kunt het zo duur of goedkoop maken als je zelf maar wilt. Het eiland staat natuurlijk bekend om een onvergetelijk feest in de Pacha, Amnesia en Ushuaïa, maar je kunt ook aan de andere kant van het eiland heerlijk genieten met vriendinnen van welverdiende cocktails.
 

Wanneer is de beste reistijd?

Lopen de temperaturen op en geniet je de hele dag door van de zon, dan wil je natuurlijk vakantie vieren op Ibiza. De beste reistijd is tussen mei en september. Dit zijn ook de maanden dat alle clubs geopend zijn en wanneer je voor overheerlijke tapas terecht kunt bij alle tapasbars. Eivissa, oftewel Ibiza-stad, leent zich uitstekend voor het kopen van de leukste souvenirs, het drinken van cocktails en voor de leukste selfies met je vriendinnengroep.
 


 

Bezoek de vele prachtige stranden!

Kom je liever helemaal tot rust met je girl squad en laat je een groot feest in de clubs liever links liggen? Geen probleem! Je kunt namelijk met de scooter, auto of te voet een van de vele prachtige stranden ontdekken. Denk hierbij aan Cala d’ Hort, waar je kunt genieten van een geweldig uitzicht over rotseiland Es Vedra. Het kristalheldere water en de aangename temperatuur van het water, maken de stranden een uitstekende uitvalsbasis voor een relaxte zonvakantie.

afbeelding: Unsplash.com door Roberto Nickson

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif