Femme logo

Waarom jij naar Bali moet gaan

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te reizen naar Bali. En dat is natuurlijk niet voor niets. Dit populaire eiland in Indonesie is uitstekend om solo te reizen en biedt een perfecte mix van cultuur en natuur. Ontdek het bruisende Ubud, neem je eerste surfles in het zuiden van het eiland, feest tot in de vroege uurtjes in Kuta en kom tot rust in een van de vele beachclubs, zoals Finns en Potato Head.

 


 

Ontdek Bali per taxi of met je eigen scooter

Op reis door Indonesië met een scooter? Het lijkt misschien een eng idee, omdat je de regels en het verkeer nog niet kent. Maar ben je een aantal weken op het eiland, dan merk je al snel genoeg dat veel andere toeristen je al voor zijn gegaan. Check met je backpack of koffer in bij je hotel of hostel en zoek direct naar een verhuurpunt. Voor slechts een paar euro per dag is die ene stoere scooter al van jou en kun je op een erg relaxte manier gaan reizen.

Ga je solo op reis of boek je een trip met een groep?

Of je nu alleen een trip gaat boeken, met vriendinnen gaat of met je partner, Indonesie is in alle gevallen een erg leuke bestemming. Je kunt je vakantie zo goedkoop of duur maken als je zelf maar wilt. Kies er bijvoorbeeld voor om een duik te nemen in een prachtig infinity zwembad of ga back to basic in een hostel voor weinig geld. Hoe vier jij het liefste je vakantie in Azië?

afbeelding: Unsplash.com door Christopher Alvarenga

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif