Femme logo

Zo geef je geen gouden bergen uit tijdens je skivakantie

Als avontuurlijke vrouw vind je het wellicht leuk om op wintersport te gaan. Lekker weg met wat vrienden/ familie of anderen. Echter kan een skivakantie hoog in de kosten oplopen. Het is dan ook helemaal niet nodig om te veel geld uit te geven aan je wintersport vakantie. Wij vertellen je hoe je een goed arrangement kunt samenstellen en boeken tegen de laagste kosten. Zo kun je met een wat minder budget ook een prima arrangement vinden dat een volledig pakket bied voor jouw wintersport. Wij geven je een paar tips mee zodat je de wintersport trip veel goedkoper maakt.

Tips voordat je op reis gaat

Voordat je op reis gaat kun je vanuit Nederland al wat dingen meenemen zodat je deze daar niet meer hoeft te kopen. Veel reizigers zijn dan ook veel geld kwijt doordat ze lokaal producten moeten kopen. Echter is het helemaal niet nodig om deze producten hier te kopen. Mueslirepen, fruit, drinken, langhoudbare etenswaren en andere producten kun je goed meenemen. Neem ook voldoende kleding mee. Wintersporten is erg koud en je moet dan ook goed gekleed zijn. Families die voor de eerste keer gaan wintersporten maken dan ook de fout niet warm genoeg gekleed te zijn met als gevolg dat je op je vakantie bestemming nog ski kleding moet kopen. Dit kan erg hoog in de kosten oplopen. Probeer dan ook in Nederland alvast wat ski kleding te kopen, je zult hiermee dan ook veel geld besparen. Ook is het aan te raden voldoende toilet artikelen mee te nemen op vakantie.

Tips om op de locatie zelf te besparen

Een andere tip heeft te maken met de locatie waar je je bevind. Jij hebt dan ook helemaal zelf in de hand hoe duur je je vakantie wilt maken. Zo kun je dicht bij de piste zitten, wat natuurlijk erg duur is, maar ook kun je ervoor kiezen om verderweg van de piste te zitten. Aangezien je toch een groot deel van de dag aan het skiën en/of snowboarden bent kunnen we aanraden om een huisje iets verder weg van de piste te huren. Misschien moet je dan wel een uurtje langer rijden, maar dit bespaart je al wel meteen erg veel geld. Een andere overweging die je kunt maken tijdens je ski vakantie is of je een pension met ontbijt en diner erbij wilt boeken. In sommige gevallen ben je goedkope ruit, en in sommige gevallen niet. Een all inclusive hotel kan vaak een goede oplossing zien aangezien supermarkten in de kleine bergdorpjes vaak erg hoe prijzen zijn. Je moet jezelf dan ook afvragen of je van plan bent om boodschappen te doen bij een van de duurdere winkeltjes dichtbij je huisje, of dat je van plan bent om ver te rijden naar een wat grotere supermarkt op lagere hoogte. Door dit soort afwegingen te maken kun je veel geld besparen. Denk goed na over wat jij echt nodig heb en begin met vergelijken en geld besparen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif