Femme logo

Chateau Meiland aflevering 9 gratis vooruit kijken? Dat doe je zo!

Hectiek, stress, humor en heel veel wijn. De familie Meiland is ongetwijfeld de meest populaire familie van ons land. Met Martien Meiland aan het hoofd van dit spraakmakende gezin, is hilariteit een gegeven. Aflevering 9 komt maandag pas op TV, maar voor de grootste fans van de capriolen van de Meilandjes is er geweldig nieuws! Wij hebben namelijk een link gevonden waar je gratis (!) Aflevering 9 van Chateau Meiland alvast kunt kijken! Wat goeeed! Dat lege gevoel na de laatste aflevering kan dus heel snel worden gevuld.
 


 
Voordat aflevering 9 op televisie komt kan je dus al kijken naar het hilarische gegil van Martien, de nuchtere blik van Erica en de avonturen van Maxime en haar dochtertje, Claire. De aflevering is namelijk al te zien via onderstaande link. Schenk jezelf een lekker glas wijn in en laat je transporteren naar Chateau Marillaux. Wijnen, wijnen, wijnen!
 
Bekijk hier alvast gratis de aflevering van volgende week: Helaas is de link niet meer beschikbaar
Bekijk hier de afleveringen die je gemist hebt!
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif