Femme logo

VIDEO | De robothond is terug!

Voor wie het zich nog kan herinneren, zo’n 10 jaar geleden bracht Sony ’s werelds eerste robothond ter aarde. Het lieve beestje, dat niet zo lekker aait en knuffelt, maar ook niet uitgelaten hoeft te worden, heeft een upgrade gekregen. Met WiFi is de “robodog” gelinkt aan de cloud, daarmee kun je hem bepaalde emoties geven en opslaan.

Ook is het mogelijk hem allerlei trucjes binnen no time aan te leren, dus vergeet die ellendige puppycursussen op de vroege zaterdagochtend! Wel moet je aardig in de buidel tasten voor dit dubieuze hondje, namelijk 198.000 Japanse Yen wat omgerekend zo’n €1500 is! Wil je de lusten maar niet lasten van een echte hond? Dan is dit misschien wel iets voor jou! 

Source: CNNMoney

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif